Beast Mastery – ce talente voi încerca în Legion

Error occured during query. Maybe your website doesn't allow outgoing connections? Response code:

Legion-ul se apropie cu pași repezi, astăzi apărând primul pre-patch. Iar acest pre-patch vine cu un nou arbore de talente… Așadar, ce voi alege ca Beast Master?

LEVEL 15

Pentru level 15 am de ales între Big Game Hunter, Way of the Cobra și Dire Stable. Să analizăm pe fiecare în parte…

Big Game Hunter promite șanse mai mari de critical strike pentru autoshot și Cobra Strikes, dar asta doar dacă mob-ul este cu sănătatea peste 80%. Asta sună destul de descurajator. Nici bătut nu aș lua un asemenea talent.

Way of the Cobra… Pentru fiecare animal sau gardian activ, damage-ul Cobra Shot va crește cu 8%. Să ne gândim… Beast Master… pet… damage… BINGO!!!

Dire Stable generează mai mult Focus atâta timp cât Dire Beast este activ. Asta în condițiile în care sunt mari șanse să nu folosești Focus prea mult în condiții normale… Mergi la farmat împotriva multor mobi deodata? Atunci poate că ai nevoie de el pentru că folosind Multi-Shot (40 Focus) vei permite pet-ului să facă Beast Cleave. Dar altfel?

LEVEL 30

Stomp face damage AoE de fiecare dată când folosești Dire Beast, ceea ce mai ales daca esti singur la questuri este perfect pentru că astfel pet-ul va ține pe el mobii. Trebuie însă să ne gândim că acest damage va fi doar unul inițial, atunci când pet-ul este trimis la atac. Apoi… nimic (sper să mă înșel… pentru că dacă mă înșel voi alege acest talent). Se pare că m-am înșelat crezând că e vorba de damage-ul pet-ului când de fapt este vorba de damage-ul făcut de Dire Beast, adică de gardianul chemat… care este chemat destul de des. De aceea, mai degrabă aș alege Stomp.

Dire Frenzy? Dire Frenzy sună grozav. Animalul tău va face un damage mai mare timp de 8 secunde după cinci atacuri consecutive rapide și cu o suprapunere de 3 ori. Singura problemă însă… Un astfel de talent va înlocui Dire Beast, cel care chema un animal sălbatic în ajutorul tău. Iar asta nu se va împăca cu Way of the Cobra, pe care l-ai selectat la Level 15.

Cel puțin pentru moment Chimaera Shot pare să fie cel mai atrăgător Talent-skill, acesta oferind 660% damage de tip nature sau frost.

LEVEL 45

La level 45 avem ceea ce par niște talente de tip filler… adică nu o să le folosești prea des (dar și când le folosești o să îți mulțumești că le ai…).

Posthaste în mărește viteza cu 60% timp de 8 secunde – deactivând de asemenea orice piedică ți s-a pus – imediat ce ai folosit disengage, ceea ce este grozav atunci când te afli la ananghie. Eu asta voi alege.

Farstrider îți reduce cooldown-ul la disengage cu 10 secunde la fiecare critical strike pe care îl realizezi cu skillurile tale. Sună la fel de bine ca Posthaste, dar doar dacă crezi că vei avea nevoie des de disengage.

Dash, mărește timpul la care se aplică Aspect of the Cheetah cu trei secunde… 3 secunde… Dacă știi că poți face multe în 3 secunde de alergare, alege talentul asta.

LEVEL 60

One with the Pack promite să crească șansele de reset al cooldown-ului pentru Dire… Singura problemă este că cel puțin în teste acest reset nu prea a avut loc. Așa că nu ar trebui să ne grăbim în a-l alege. Am ales One with the Pack și sunt destul de mulțumit de el.

Și atunci? Poate Bestial Fury pentru că acesta crește damage bonus-ul Bestial Wrath-ului cu 15%.

Mai rămâne Blink Strikes, care pare de asemenea o alegere bună, afectând pozitiv în mod direct damage-ul animalului tău.

LEVEL 75

La acest prag avem Binding Shot pe care majoritatea hunter-ilor îl recomandă, pentru că pentru 10 secunde nu va permite mob-ului să se îndepărteze la mai mult de 5 yarzi de săgeată, iar dacă o va face, va rămâne amețit timp de 5 secunde.

Cu toate acestea eu mereu am considerat util Wyvern Sting, deoarece o astfel de săgeată îți adoarme mobul timp de 30 de secunde, 30 de secunde în care poți să și dansezi în apropierea ta… atâta timp cât dansul tău nu il afectează fizic.

Un alt talent-skill pe care îl poți alege este Intimidation care, cu un cooldown de un minut, încremenește ținta animalului tău timp de 3 secunde.

LEVEL 90

La nivel 90 îți poți alege între A Murder of Crows, Barrage și skill-ul care a plăcut atât de mult hunter-ilor… Volley.

A Murder of Crows va chema alături de tine niște… ciori… ca și până acum, timp de 15 secunde. Va fi alegerea mea, deși este posibil să aleg într-un final și un skill care să îmi permită să fac AoE damage.

Iar dacă ar fi să aleg între Barrage și Volley, aș alege mai degrabă Volley, mulți hunteri fiind de acord că Volley face în general mai mult damage decât barrage, chiar cu riscul imobilizării skillului către o anumită zonă.

LEVEL 100

Pentru level 100 avem la dispoziție Stampede, Killer Cobra sau Aspect of the Beast.

Stampede cheamă tot felul de animale de partea ta – dinspre tine către ținta ta, făcând damage mare în drumul lor timp de 12 secunde. Așadar se poate spune că este și un fel de aoe, daca in linia dreaptă trasată de animalele tale se află alți mobi. Bineînțeles că voi alege acest talent… Pentru show măcar…

Killer Cobra sună bine dacă vrei să folosești Kill Command des. Dar pentru asta ai nevoie de mult focus. Și cred că pentru a avea focus ai avea nevoie să iei de asemenea Dire Stable, și (poate…) Dire Frenzy?

Aspect of the Beast permite skill-ului Kill Command să adauge încă un efect animalului tău în funcție de specializarea pe care ai ales-o pentru el:

Pentru Ferocity, Kill Command va face si damage fizic pentru următoarele 6 secunde.
Tenacity, va permite animalului tău să reducă damage-ul primit cu 15% timp de 6 secunde.
Cunning, va permite animalului tău să reducă viteza de mișcare a țintei sale cu 50% timp de 4 secunde.

Acesta e talent tree-ul… http://www.wowhead.com/talent-calc/hunter/beast-mastery/Myp0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *