Elementalii – Focul. Drumul lui Thrall spre înţelepciune (IV)

Puterea îl umplu din nou pe Thrall, iar de data aceasta era aproape dureroasă. Arşiţa se învolbură înlăuntrul lui. Iar pe pielea-i verde apărură broboane de sudoare. Simţi o dorinţă aproape copleşitoare de a sări în nămeţii din apropiere. Spiritul Focului era acolo, iar Thrall îi ceru ajutorul. Spiritul răspunse.

Thrall auzi un trosnet puternic deasupra capului şi, speriat de acel zgomot, se uită în sus. Fulgerul îşi dansă spectacolul primejdios pe cerul nopţii. Thrall ştiu că era al lui să-l stăpânească. Florile care aşternuseră pe pământul despicat explodară în flăcări, pârjolindu-se şi arzând până la a se preface în cenuşă în doar câteva clipite.

Acesta era un element periculos, iar Thrall se gândi la focurile plăcute care menţinuseră în viaţă clanul său. Dintr-odată, focurile se stinseră, pentru a se regrupa într-o zonă mică, liniştită, tihnită.

Thrall mulţumi Spiritului Focului şi simţi îndepărtându-se prezenţa sa. Se simţea stors de energia aceasta ciudată care îl străbătea şi îl părăsea iar şi iar şi era recunoscător pentru că mai era doar un singur element de invocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *