Ni se pregătesc noi (vechi) cărți World of Warcraft (plus cărți cu reducere…)

Se pregătesc cărți noi pentru… noi, însetații de lore-ul Warcraftului. Zic „noi”, dar de fapt acestea vor fi republicări ce vor apărea în noiembrie. Doresc să încep prin a vă atenționa că articolul conține link-uri afiliate către Books Express. Dacă vă simțiți „vânduți” prin aceste linkuri, vă rog sa mă iertați, dar comisioanele pe care le primesc tot pe aceste cărți le cheltuiesc (iar în final cititorii nu pierd nimic).

Este vorba de Warcraft Legends, volumele manga 1 și 2 (din cinci volume). În ele, unii dintre cei mai buni creatori de manga sunt reuniți pentru a aduce la viață lumea Warcraftului.

Primul volum ar putea fi o republicare a celui publicat de TokyoPop în 2008. Dacă este așa, acesta va avea patru povești. Astfel:

 • în prima poveste vom vedea o continuare a evenimentelor din trilogia Sunwell, în care taurenul Trag Highmountain (care a apărut pentru prima dată în volumul doi din trilogie – Umbrele Gheții) va vedea cum este să fii renăscut ca undead.
 • de asemenea, vom vedea prin cate trece un fermier care speră la mai mult decât poate duce în „The Journey” (Călătoria).
 • în „How to win friends” (Cum să ai prieteni) vom afla că eroii se pot afla în fiecare dintre noi, oricât de mici (sau de mari…) suntem.
 • a patra poveste ne va arăta ce înseamnă să nu iei în considerare efectele pe care le pot avea acțiunile tale. În „An Honest Trade”, Nori Blackfinger va înțelege ce înseamna să îți vinzi armele oricui vine să le cumpere…

Și volumul 2 va apărea în noiembrie, fiind tot o republicare a volumului cu același nume din 2008. Volumul doi conține de asemenea patru povești:

 • prima poveste continuă aventurile lui Trag Highmountain din primul volum, când acesta încearcă să lupte cu Lich King și se întâlnește cu Thrall.
 • în „Warrior: Divided” aflăm despre Lieren, o fată rămasă orfană și crescută de dwarfi, care află că are o soră geamănă crescută de elfi, cele două urmând să pornească într-o călătorie care nu se termină prea bine.
 • „Miles to go” pune la încercare zicala „Fă-te frate cu dracul până treci apa”. Nu poți spune că un gnom intră în tiparele unui drac (deși n-aș băga mâna în foc că n-ar fi așa), dar o călătorie alături de războinicul Miles Corebender se va dovedi una destul de dificilă pentru tânăra șamană tauren Kova Broadhor.
 • „Family Values” ne arată cum este să respecți „valorile de familie”, când acestea intră în contradicție cu valorile proprii.

O altă carte aflată la precomandă este tot o republicare. Este vorba de World of Warcraft, Rise of the Horde, în care este vorba despre lupta lui Thrall de a reuni Hoarda.

De asemenea, pe lângă precomenzi, Books Express are reducere la trei cărți publicate recent, pe care nu ar trebui să le ratați:

 • World of Warcraft Chronicle vol. 1 – carte publicată în martie 2016 și al cărei preț a fost redus cu 35% până la 137 de lei. Această carte pune bazele lore-ului din World of Warcraft.
 • Arthas, Rise of the Lich King – cu un preț redus cu 25% la 38,10 lei. În această carte vedem povestea lui Arthas, de la vârsta de nouă ani până la găsirea lui Frostmourne. O carte care chiar nu merită ratată.
 • Warcraft: The Official Movie Novelization – este varianta „scrisă” a filmului Warcraft care are o reducere de 20%, prețul ajungând astfel la 36,53 de lei.

Surse documentare:
http://wowwiki.wikia.com/wiki/Legends_Volume_1
http://wowwiki.wikia.com/wiki/Legends_Volume_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *