Thrall despre neştiinţă şi înţelepciune. Cine este Thrall

„Nu ştiu”, spuse Thrall zâmbind. „Când Locotenentul Blackmoore m-a educat ca pe un om, m-a pus să citesc multe tratate filosofice şi ştiinţifice. Ceea ce mi-a ieşit în evidenţă din toate acele lecţii a fost un comentariu – că înţelepciunea începe de la afirmaţia „Nu ştiu”. Persoana care nu poate face o asemenea declaraţie este una care nu va învăţa niciodată nimic. Şi m-am mândrit cu puterea mea de a învăţa, Burx”.

World of Warcraft: Cycle of Hatred – Keith R.A. DeCandido

Thrall este fiul lui Durotar, fostul şef al clanului Frostwolf, şi al Drakăi. Copil fiind, acesta a fost găsit între trupurile sângerânde ale părinţilor săi de către Aedelas Blackmoore, comandantul taberelor de izolare unde erau ţinuţi orcii după încherea celui de-Al Doilea Război.

Blackmoore l-a numit Thrall, un alt cuvânt pentru „sclav” în limba oamenilor. Blackmoore s-a întors în fortăreaţa sa, Durnholde Keep, cu Thrall, învâţându-l să fie un gladiator – cu toată sălbăticia unui orc, dar şi cu inteligenţa unui om.

A fost antrenat de mulţi, crescut de o femeie din rasa umană şi prieten cu fiica acesteia, Taretha Foxton. Thrall s-a dovedit a fi un excelent ucenic şi un luptător fenomenal.

Era isteţ, rapid şi uriaş, chiar şi după standardele orcilor. Totuşi, violenţele la care îl supunea Blackmoore au început să îşi spună cuvântul. Taretha a început să îi scrie scrisori în secret şi să i le trimită în temniţă ascunse între paginile cărţilor. Într-un final, el i-a scris Tarethei că vrea să evadeze.

Taretha a reuşit să creeze o diversiune în interiorul Durnholde Keep ce i-a permis lui Thrall să evadeze din celula sa neobservat. Cu provizii primite de la Taretha, Thrall a părăsit Durnholde, în speranţa că nu se va mai întoarce vreodată.

Totuşi, Thrall a fost capturat şi închis într-o altă tabără de izolare condusă de Lorin Remka. Acolo a întâlnit un orc bătrân cu ochii roşii numit Kelgar, care i-a povestit despre coruperea lui Gul’dan şi despre vremurile de demult. Bătrânul i-a spus că singurul care mai crede în Hoardă este Grom Hellscream, şeful clanului Warsong. Când un alt orc i-a spus lui Thrall că Blackmoore este pe urmele sale şi că a ajuns în tabără, acesta evadează din nou şi porneşte în căutarea lui Grom Hellscream. Astfel începe adevărata aventură a lui Thrall, cel care a reuşit să reunească orcii sub stindardul Hoardei.

Sursa: WoWwikki.com

Grom şi Thral îl omoară pe Mannoroth, eliberând Hoarda

Grom Hellscream şi clanul său s-au aliat cu viitorul şef Thrall în lupta de eliberare a orcilor de sub stăpânirea oamenilor şi în căutarea viitorului cămin din Kalimdor. Mannoroth, Lordul Adâncurilor demonice şi stăpânul Orcilor Decăzuţi (Fel Orcs), a vrut să îi readucă sub conducerea sa pe Grom şi clanul său obligându-i din nou să bea sânge demonic în speranţa de a-i transforma din nou în Orci Decăzuţi.

Totuşi, Thrall a reuşit să îl scape pe Grom la timp, cei doi ajungând să se lupte împreună împotriva demonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *